26 - 27 Apr 2014
11:00 am - 7:00 pm
Phoenicia Hotel

Malta Mind Body Spirit Expo 2014

Malta Mind Body Spirit Expo 2014 is Malta’s largest Holistic & Well-being event taking place at the Phoenicia Hotel Floriana, on April Saturday 26th and Sunday 27th.

You can expect to see:
– Healthy Food and Juicing
– Stalls from various Holistic and Well-being organizations
– Healing, Music, Meditation, Relaxation
– Bodycare, Beauty Products, Holistic Treatments
– Crystals, Jewellery, Organic Health
– Therapies, Yoga, Bio-Energy, and more
– Readers, Mediums and Psychics
– Chillout Area and great Music

Mind Body Spirit Expo Programme for Saturday 26th April:

Stage Performances:

12:00 Leigh Holmes Live Music
13:00 Dance of the Goddess by Adda 15min
13:30 Spinal Pilates Therapy by JungleSpirit 30min
14:00 Kaoshiiki Dance by Ananda Marga Center 10min
14:30 Letting Go with Lilia
15:30 Chakradance Demo 20min
16:00 FitYoga and YogaFlow by JungleSpirit 1hr
17:00 Stevey Live Music
17:30 Leigh Holmes Live Music 

18:00 Salsa Show and Latin Dances by JungleSpirit 30min

Seminars and Talks:

11:30 Leading a Yogic Life Style – Ananda Marga Center (1hr seminar by Didi Ananda Jayatii)

13:00 An Alternative Perspective of the Prehistoric Temples (1hr seminar by Francis Aloisio)

14:00 Mind Body Link – Introduction to Healing (1hr seminar and demonstration by Pippa King and Lucy Lee-Alliston– Price 5euro)

15:00 Emotional Freedom Techniques (1hr serminar by Helena Fone)

16:00 Alkalizing Nutrition – The Secrets of Whole Food Plant Based Nutrition (1hr seminar by Balazs Heller – Price 5euro)

17:00 Feng Shui and Earth Energies (30min seminar by Alfred Difesa)

17:30 Ancient and Modern Healing – Rejuvenation Center Green Clinic & Angka Cafe (1hr seminar by Lydia Oukhaneva – Price 5euro)

Mind Body Spirit Expo Programme for Sunday 27th April:

Stage Performances:

12:00 Leigh Holmes Live Music
12:30 Reine Belly Dance
13:00 Chakradance Demo 20min
13:30 Kaoshiiki Dance by Ananda Marga Center10min
14:00 Elevator Muzic
14:30 Letting Go with Lilia
15:30 FitYoga by JungleSpirit 30min
16:00 Afro Dance by JungleSpirit 30min
17:00 Stevey and Leigh Holmes Live Music
17:30 Dancing With the 4 Elements by Adda
18:00 Salsa Show and Latin Dances by JungleSpirit

Seminars and Talks:

11:30 The Art of Happiness – Art of Living (30min seminar by Kenneth Cassar Torreggiani)

12:00 Robotic Superhuman Or Angelic Human? Empowerment for the Future (1hr 30min talk by Kerry Cassidy – Project Camelot – Price 10euro)

14:00 Life Alignment – A System of Healing and Transformation (1hr seminar and demonstration by Elisenda Kirchmayr)

15:00 Discovering Chakradance (30min seminar by Catherine Galea)

15:30 Introduction to Mudras (30min seminar and demonstration by Lydia Oukhaneva and Alfred Difesa)

16:00 Transform Your Life! The Art of Self-Realization (1hr seminar by Balazs Heller – Price 5euro)

17:00 Reflections on the Life of the Spirit – Baha’i Faith (1hr seminar by Payam Khavari)

Listen to lots of inspirational talks, attend seminars, watch some great shows, dance performances and live music.

  • The opening times shall be:
  • Saturday 11am to 7pm
  • Sunday 11am to 7pm
  • Entry fee €5 for adults, kids under 12 go in free
  • We look forward to see you

To book a space for your products and services please call 7939 1156, 7985 9912 or email: maltambs@gmail.com

Loading Map....